Acum este Lun Feb 06, 2012 10:20 am

Ora este UTC + 3

Share |

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 245 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Urmatorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Kilometraj - scrie aici cati kilometrii ai cu Dacia Dust
MesajScris: Joi Iul 15, 2010 10:57 am 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

buna ziua,asa cum am spus cu ceva vreme in urma, eu am renuntat la a mai cumpara Duster dintr-un motiv cat se poate de serios, pe care l-am mentionat la acel moment, pe scurt modelul 4x4 pe benzina nu avea aviz de fabricatie, nu stiu daca la aceasta ora se fabrica acest model si daca a intrat cineva in posesia lui.
posesorilor de Duster le urez sa le stapaneasca sanatosi citi mai multi km fara probleme.
Si eu sunt curios sa aflu opinii ale lor despre masina.
numai bine

Sus

Subiectul mesajului: Re: Kilometraj - scrie aici cati kilometrii ai cu Dacia Dust
MesajScris: Joi Iul 15, 2010 11:17 am 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

Masinile 4x4; 1,6 au inceput sa iasa de pe liniile de montaj. Suntem vreo 4 care le asteptam saptamana viitoare. Ieri a iesit a mea.
Va voi tine la curent !

Sus

Subiectul mesajului: Re: A comandat careva Dusteru?
MesajScris: Vin Iul 16, 2010 8:57 pm 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

Azi a plecat si a mea de la uzina!Sa vedem cum ramâne cu tva-ul...

Sus

MesajScris: Lun Iul 19, 2010 10:29 am 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

da normal! eu l-am primit si este versiunea 4x4 1.5 dCi 110CP diesel cu versiunea Laureate la pachet.Ah da cui nu-i place duster e un fraier.[km=500]desigur cu culoarea brun cajou.B 45 DUS nr de inmatriculare. sar putea sa nu ma vedeti des. :D :lol: :shock:

Sus

Neconectat

adbot scrie:

Sus
 ProfilTrimiteti mesaj privatE-mail 
MesajScris: Mar Iul 27, 2010 12:03 pm 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

Si eu mi-am ridicat "prafuita". Laureate, 4x4 110 CP bleu mineral. Poate ca am aruncat banii in vint dar i-am pus si protectii aripi + portiere + presuri roti( sau cum s-or chema- stiti voi , in spatele rotillor). Urmeaza sa vad cit de rabdatoare e cu mine ca sunt incepator total in ale condusului. Vitezele mi se par cam scurte in reste cred ca e cea mai frumoasa- doar e a mea :lol:

Sus

MesajScris: Mar Iul 27, 2010 12:17 pm 
Neconectat
Site Admin

Va aduc aminte ca puteti posta imagini cu Duster-ul vostru aici: dusterul-meu-in-imagini-t131.html

Sus

Subiectul mesajului: Re: INTARZIERE LIVRARE DUSTER
MesajScris: Mar Iul 27, 2010 12:24 pm 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

pedrovl scrie:
SALUTARE la toti actualii sau viitorii posesori de Duster !
Dupa ce am avut 2 Logan (dci 65 cp si mpi 90 cp) iar acum merg cu un 1,2 16v pana imi soseste Dusterul, am comandat, in urma cu o luna dupa ce l-am vizionat la Geneva la salonul auto, pe cel mai accesorizat dintre ele, respectiv dci, 4x4 laureate 110 cp + ceva accesorii. Avand peste 120.000 de km doar cu Loganuri pot sa spun ca desi este o masina simpla si fara pretentii este de departe (in orice varianta) CEA MAI REZISTENTA si mai robusta masina de pe piata din Romania iar raportul calitate/pret este chiar imbatabil. Din acest motiv, pentru ca imi doresc sa trec mai usor peste infectele noastre drumuri si pentru ca inca nu-mi permit un SUV cu pretentii, am ales sper bine noul produs al Daciei - DUSTER. Dupa un drive test in care am supus un Duster 4x4 la cazne destul de greu de inchipuit (vezi si pe youtube Duster in apa ca exemplu) masina m-a convins.
Am insa o MARE PROBLEMA: - am platit avansul de 5000 lei cerut de dealer dar nici pana acum desi sunt primul care a comandat 4x4(in orasul meu) nu am o confirmare asupra datei de livrare. La inceput mi s-a promis mai - iunie. Mi-am programat concediul in iulie sperand ca voi pleca cu Dusterul. Acum mi se spune august sau chiar septembrie ! Am scris oficial la uzina dar nu am primit nici un raspuns.Voi cei care cititi cum ati proceda in locul meu? Astept cu interes parerile voastre pentru ca imi e greu sa iau o hotarare in tara asta mizerabila unde prioritate au altii (vezi 68000 de comenzi in Germania, Franta s.a.)doar pentru ca platesc mai mult.

Salut,
Aceeasi problema cu amanatul am avuto si eu ,angajat Dacia-Renault din 1983 deci o vechime de 27 ani,dar nu conteaza pt ei primordial este exportul.In sfarsit eu o sa termin cu asteptarea, masina mea o sa intre pe banda maine dimineata(28.07.2010)si sper ca vineri sau sambata sa ajunga la diler sa o pot ridica.
Imi permit sa-ti dau un sfat ,daca ai asteptat pana acum nu renunta, pentru ca o sa ai multe satisfactii din partea masinii.

Sus

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 7:44 am 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

In sfârșit,ieri am ridicat benzinarul 4x4! :D

Sus

MesajScris: Vin Iul 30, 2010 7:45 am 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

Per total, cam in cat timp de la comanda a sosit masina? Caci mie mi-au spus ca dureaza cam 3 luni si vreau sa apuc sa vand loganul Laureate pana atunci. Salutari

Sus

MesajScris: Vin Iul 30, 2010 8:48 am 
Neconectat
Veteran Duster Member
Veteran Duster Member

Nu prea este relevant. În funcţie de cererea de pe piaţă, livrările pot fi mai apropiate sau mult mai îndepărtate. De exemplu în Franţa sunt date deja termene de livrare în ianuarie 2011.
Alegerea unei versiuni sau a unor opţionale căutate îndepărtează termenul de livrare, ca de exemplu pachetul de „piele”. De asemenea în august uzina nu produce, fiind în faza de remont (întreţinere periodică anuală în vederea optimizării producţiei şi a ajustării capacităţilor de producţie la nivelul cererilor).
Iarăşi există posibiitatea de a prinde un exemplar la care cineva a renunţat şi care se pliază pe opţiunea clientului (eventual +/- unele opţionale, culoare, etc.).
Sunt mulţi parametri de luat în calcul, estimarea de livrare fiind făcută de reprezentanţă în momentul comenzii. Cea mai sigură variantă este prezentarea la un dealer, prezentarea cererii de ofertă şi apoi cerută estimarea acestuia privind termenul de livrare pe baza specificaţiilor cerute, reprezentanţa având acces la termenele de livrare previzionate ale uzinei.

Sus

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 245 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 3