pedrovl scrie:
nu fiti dezamagiti cei cu termene de livrare amanate sau intarziate. am povestit pe forum cum a fost si la mine. o sa va vina mai repede. poate reusiti si voi ce am facut eu. sunt oameni care renunta sau nu mai platesc si raman masini exact ca cele comandate de voi. trebuie doar urmarit putin sistemul de catre dealer la insistentele voastre. nu cred ca benzinarele dureaza mai mult. e o chestiune de zile. si mie mi-au spus ca pana in iulie sa-mi iau gandul si iata in loc de 4 luni am stat doar 3. e o masina extrem de solicitata nu stiu daca ati vazut cu ies din tara sute de tirururi. iar noi romanasii prapaditi suntem la coada livrarilor ca deh....stranieri au mai multi bani si platesc in plus.
multumim pentru incurajari

...dar la benzinare 4x4 chiar e o problema, nici in tara nici in afara n-au livrat ...e posibil sa fie o problema cu motorul pentru aceste modele...oricum neseriosi...mai m-a sunat si acum vro 2 saptamani ca sa fac plata integrala pentru a nu intarzia livrarea...poate daca n-o plateam o luam mai repede

nu stiu cat o fi de adevarat ,dar am auzit k motorul p benzina nu se incadreaza in parametrii si e posibil sa necesite inlocuirea cu unu mai puternic, ceea ce ar insemna ca livrarile ar incepe peste cateva luni,yo sper sa nu fie asa

. rog daca are cineva informatii despre acest lucru sa ma anunte si p mine. multumesc anticipat