Acum este Lun Feb 06, 2012 10:16 am

Ora este UTC + 3

Share |

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 245 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  Urmatorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: A comandat careva Dusteru?
MesajScris: Dum Iun 06, 2010 1:39 pm 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

pedrovl scrie:
nu fiti dezamagiti cei cu termene de livrare amanate sau intarziate. am povestit pe forum cum a fost si la mine. o sa va vina mai repede. poate reusiti si voi ce am facut eu. sunt oameni care renunta sau nu mai platesc si raman masini exact ca cele comandate de voi. trebuie doar urmarit putin sistemul de catre dealer la insistentele voastre. nu cred ca benzinarele dureaza mai mult. e o chestiune de zile. si mie mi-au spus ca pana in iulie sa-mi iau gandul si iata in loc de 4 luni am stat doar 3. e o masina extrem de solicitata nu stiu daca ati vazut cu ies din tara sute de tirururi. iar noi romanasii prapaditi suntem la coada livrarilor ca deh....stranieri au mai multi bani si platesc in plus.

multumim pentru incurajari :D...dar la benzinare 4x4 chiar e o problema, nici in tara nici in afara n-au livrat ...e posibil sa fie o problema cu motorul pentru aceste modele...oricum neseriosi...mai m-a sunat si acum vro 2 saptamani ca sa fac plata integrala pentru a nu intarzia livrarea...poate daca n-o plateam o luam mai repede :)
nu stiu cat o fi de adevarat ,dar am auzit k motorul p benzina nu se incadreaza in parametrii si e posibil sa necesite inlocuirea cu unu mai puternic, ceea ce ar insemna ca livrarile ar incepe peste cateva luni,yo sper sa nu fie asa :(. rog daca are cineva informatii despre acest lucru sa ma anunte si p mine. multumesc anticipat

Sus

MesajScris: Mar Iun 08, 2010 7:15 pm 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

domnilor va salut cu respect...dar...am renuntat!a fost un vis frumos....dar am primit termen 25 iulie!!!!!!!!a fost 9.05,apoi 8.06...si ieri la vocea clientului....25.07..posibil!..(nici ei nu stiu sigur!).merg la suzuki(nu e reclama!..au in stoc si pt 12oo de eur in plus am absolut tot ce vreau pe ea!).banii mei sint buni pt.oameni care stiu sa zimbeasca,sa ofere...mult mai mult!succes tuturor!multumesc pt.atentie.ultima transmisie .

Sus

MesajScris: Mie Iun 09, 2010 12:45 pm 
Neconectat
Veteran Duster Member
Veteran Duster Member

@sonder959: Păcat!
Romanii cu bani cheltuiesc din nou pe masini de lux, iar inmatricularile Duster au sarit de 150 de unitati
Citat:
    În luna mai s-au înmatriculat aproape 8.700 de autoturisme noi, în scădere cu aproximativ 25% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit statisticilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.
    Dintre acestea, cinci reprezintă maşini de peste 200.000 € - trei modele Ferrari, un Lamborghini Gallardo şi un Bentley. În condiţiile în care luna mai a fost prima în care s-a comercializat oficial pe piaţa locală noul SUV Dacia Duster, din acesta s-au înmatriculat peste 150 de unităţi, dintr-un total aproape 3.100 de modele Dacia.

Sus

MesajScris: Joi Iun 10, 2010 1:41 pm 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

Si eu am renuntat. Tucson la reducere cu livrare de pe stoc.

Sus

Neconectat

adbot scrie:

Sus
 ProfilTrimiteti mesaj privatE-mail 
MesajScris: Mie Iun 16, 2010 5:50 pm 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

dupa ce cu 2 saptamani in urma mi s-a spus k au fost amanate livrarile la 4x4 1.6 mi-am propus sa nu mai sun la dealer pt a nu ma enerva mai rau si totusi ieri am sunat :(...si mi s-a spus k ramane cum am vb acum 2 saptamani...numai k de la amanarea de 4 saptamani adica pentru inceputul lunii iulie acum mi s-a spus k livrarea o sa fie dupa 15 iulie :(( si cum pana in august or sa mai fie 2 saptamani tot ce-i posibil livrarile sa fie prin septembrie . RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE

Sus

MesajScris: Dum Iun 20, 2010 12:03 pm 
Neconectat
Weekly Duster Member
Weekly Duster Member

Am ridicat Duster-ul pe 28.05 si am facut peste 500km
4x2 1.6 16V 105cp versiune Duster Alb vedeti poza atasata
In geneeral multumit de el inafara de faptul ca nu gasesc huse pt scaune
cele originale sunt scumpe .
Si o mica problema se scurge lichid de parbriz de la Duzele de pe capota pe furtunase
pana la motor :(.

Sus

MesajScris: Lun Iun 21, 2010 5:40 pm 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

Am fost anuntat de dealer ca mi s-a devansat termenul la saptamana 12-18 iulie, :( ... probabil imi monteaza motor turbo-jet si electrico-hidrogenat. Asteptare usoara la toti ce se afla in aceeasi situatie.

Sus

MesajScris: Mar Iun 22, 2010 8:52 am 
Neconectat
Veteran Duster Member
Veteran Duster Member

Devansat sau decalat?
Înainte sau ulterior termenului iniţial?
Aaa, ştiu! Benzină 4×4…Indubitabil! Că toate vin atunci!

Sus

MesajScris: Lun Iul 12, 2010 4:52 am 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

eu sunt mai ghinionist...duster-ul meu a venit la timp, exact cum mi-a zis dealer-ul dar eu nu sunt in tara( s-a nimerit tocmai acum sa tre sa merg la munca) si masina sta saraca in curtea dealer-ului sa ma asteapta. Un prieten mi-a trimis pe mess poze cu masina e f frumoasa dar o privesc si atit. bafta celorlati

Sus

MesajScris: Lun Iul 12, 2010 11:56 pm 
Neconectat
Duster Starter
Duster Starter

Salut tuturor celor inscrisi pe acest forum.

Degeaba ne adunam, degeaba facem reclama daca, suntem CENZURATI.
Am o intrebare adresata administratorilor acestui forum. Nu am gasit alta modalitate de contact si totusi cred ca raspunsul la intrebari ar trebui citit de toti membrii.
De ce forumul a fost suspendat? (imediat dupa discutiile aprinse in legatura cu TVA-ul)
De ce contul meu a fost sters fara macar sa fiu anuntat.
De ce au fost sterse discutiile din acea perioada?

Stima.

Sus

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 245 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 3