pedrovl scrie:
.....Am insa o MARE PROBLEMA: - am platit avansul de 5000 lei cerut de dealer dar nici pana acum desi sunt primul care a comandat 4x4(in orasul meu) nu am o confirmare asupra datei de livrare. La inceput mi s-a promis mai - iunie. Mi-am programat concediul in iulie sperand ca voi pleca cu Dusterul. Acum mi se spune august sau chiar septembrie ! Am scris oficial la uzina dar nu am primit nici un raspuns.Voi cei care cititi cum ati proceda in locul meu? Astept cu interes parerile voastre pentru ca imi e greu sa iau o hotarare in tara asta mizerabila unde prioritate au altii (vezi 68000 de comenzi in Germania, Franta s.a.)doar pentru ca platesc mai mult.
Salutare.
Imi pare rau pentru situatia in care est isi probabil sunt multi altii ca tine. Cred ca nu se asteptau la atat de multe comenzi pentru varianta de top, insa cel mai bine bine ar fi sa incerci cu o
reclamatie scrisa facuta atat la dealer, uzina, OPC local si ANPC Bucuresti daca ai un contrac sau antecontract ferm cu ei in care se specifica data de livrare. Daca reusesti sa faci rost si de adresele de email (ca sa mearga treaba mai repede) poti utiliza cu succes aceasta modalitate de exprimare a nemultumirii. Eventual poti solicita si daune pentru intarziere care se pot concretiza in cateva accesorii.

Termenul de solutionarea ar trebui sa fie maxim 15 zile lucratoare.