Salutare dupa ceva vreme cand, putin plictisit de anumite atitudini de pe aici m-am gandit sa o las mai moale cu forumul dusteristilor. Dar nu prea ma pot abtine cand vad tot felul de comentarii inserate doar de dragul scrierii. Sugerez administratorilor sa mai atraga atenia mai ales in sectiunile tehnice ca trebuie sa fim concisi si clari in exprimari tocmai pentru a nu mai crea confuzii. Vin si eu cu ceva completari dupa 22.000 de km cu Dusterul , probabil un utilizator cu cei mai multi km facuti pana acum. (in mai putin de 3 luni).
1.
Rezervorul are ca litraj ESTIMATIV (ca in orice manual de la orice marca) 50 litri. In realitate in functie de temperatura de afara si de gradul de inclinare pot intra chiar si 64 - 68 litri (personal am verificat, + ce mai suntem furati la unele pompe, aspect iarasi verificat)
2.
Consumul mediu al Dusterului de 110 cp motorina este intre 5,6 si 6,5 litri/100 de km.
3. La drum intins in functie de picior, conditii meteo, aglomeratie sau alti factori ce pot si/sau au legatura cu consumul unei masini acesta este intre 5,3 si 7 litri/100 km.
4. In oras in functie de aceleasi conditii am obtinut intre 6,8 - 7,9 litri/100km.
5. Pana la primul schimb de ulei orice masina are un consum de rodaj indiferent ce va scrie in orice manual intrucat acolo sunt trecute consumuri CE si nicidecum consumuri visate sau estimate sau obtinute de cine stie ce amatori. Daca doriti consumurile din carte TREBUIE sa respectati niste reguli pe care NIMENI (cel putin in Romania) nu le respecta.
6. In concluzie daca va incadrati intre 5,5 - 7 l/100 mediu, 5,3 - 6,8 l/100km extraurban, 6,5 - 7,5 l/100km pe autostrazi si 6,5 - 8,5 l/100km in orase aveti consumuri CORECTE !!!
7. Rezervorul la 4x4 este impartit in 2 compartimente si da niste erori dar nu e nimic grav. Am postat testele pe care le-am efectuat cu responsabilii proiectului Duster. Se studiaza problema si probabil se va remedia dar nu este o defectiune.
8. Dupa ce am facut prima revizie masina s-a mai asezat si consumul la fel.