tot eu sunt
cu ce fel de tractiune sa mergem?
cred ca, daca se aprinde in bord un martor, cand e cuplat pe 2WD sau pe LOCK, aceste doua situatii sunt exceptii, adica le folosesti in anumite situatii, iar in mod normal ar fi sa mergi cu masina pe AUTO

.
martorii se aprind in bord pentru situatii particulare, in rest stau stinsi, "parerea mea"

;
asa cum suntem noi grijulii

, gandim ca daca e pe 2WD am proteja masina, s-ar uza mai putin, dar cred ca daca mergem cu ea prin oras, mai tot timpul pe 2WD, o sa se invete cu narav si nu o sau mai vrea dupa aceea pe AUTO
se obisnuieste romanul nostru incet incet si cu mai multe tipuri de tractiuni, asta e, la inceput ne dam toti cu parerea.
cand a aparut loganul cu "computer" de bord si arata consumul instantaneu, au inceput toti sa urle "ca consuma muuuuuuuuuuult"
da aveau si alte marci de masini computer de bord, da erau mai putine la numar, si costau o caruta de bani, si nu mai comentau ca sa nu rada lumea de ei. acu s-a obisnuit romanul cu computerul de bord, nu mai face mofturi, da au scos si consumul instantaneu din computer
acu avem ce avem cu tractiunea, cum e mai bine 2WD sau AUTO pentru oras in conditii normale.
nici astia in cartea tehnica nu zic cum e mai bine, pt protectia masinii, sa mergi, pe 2WD sau pe AUTO, e vorba de aceste doua situatii, ca pentru LOCK zice - numai in situatii grele.
da acu zic si io, daca tot e in garantie, si daca tot e in rodaj, sa-l fac mai mult pe AUTO, sau........