Subiectul mesajului: De unde vine numele de DUSTER?
Scris: Joi Mai 20, 2010 10:58 pm
Site Admin
Dupa cum cred ca stiti Duster nu e un nume nou pt productia romaneasca de automobile 4x4, daca tot nu va amintiti poate imaginile de mai jos si urmatorul clip va vor ajuta.
E vorba de celebrul ARO 10.
Si cateva specificatii tehnice:
Motorizari:
benzina 1397cc, carburatie, 65cp la 5250rpm
diesel 1596 cc, injectie directa, 57cp la 4800rpm
diesel 1890 cc, injectie directa, 63cp la 4500rpm
Cutie viteze
4 trepte pt motorizarea benzina
5 trepte pt motorizarea diesel
Alte date tehnice
Sistem franare: discuri fata . tamburi spate
Suspensie: independenta fata, spate: arcuri foi
Directie: fara asistare
Accesul la atasamente este permis numai membrilor.Click AICI sa devii membru acum! _________________ forumduster.ro - pt pasionatii Dacia Duster
Subiectul mesajului: Re: De unde vine numele de DUSTER?
Scris: Vin Mai 21, 2010 1:24 pm
Veteran Duster Member
Da. Maşina după care îmi părea cel mai mult rău când au închis porţile la Câmpulung-Muscel. Acum se găseşte în curte la Mioveni. Din ce ştiam se comercializa în Marea Britanie tot sub marca Dacia şi nu Aro 10/11 cum era pe piaţa locală…
super clipu cu Aro 10, chiar daca juma din el arata frumusetile patriei; isi luase un prieten un aro 10 pe la inceputul anilor 90, muncise in germania pe branci s-a intors in romania, si-a luat un aro 10 . in prima saptamana i-a cazut un telescop de la haion; in rest si mie imi placeau erau singurele masini "decapotabile"; aveau un aer sport pentru vremea aceea de izolare totala; erau supertari cei care aveau aro 10 metalizat.
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator Inregistrat si 0 vizitatori
Nu puteti scrie subiecte noi In acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra In acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra In acest forum Nu puteti publica fisiere atasate In acest forum