luciango scrie:
Eu propun undeva la sfarsitul lui Ianuarie-inceputul lui Februarie.
Daca insa nu ninge (sunt ani ca acestia) propun sa "pandim" cand ninge si sa facem ieseala dupa aceea, pe zapada.
Intrebarea insa este unde o facem? Aici eu propun urmatoarele:
-Lepsa (Vrancea)
-Balvanyos
-Cheia-Muntele Rosu
-Zona Fagaras-Avrig
Lucian,
nu e deloc simplu sa organizam o Intalnire Nationala.
gandeste-te ca oamenii isi fac program de week-end-uri din timp. nu poti sa schimbi programul unui numar mare de oameni de la o saptamana la alta...
in acelasi timp, la un numar mare de participanti nu e usor sa gasesti "peste noapte" locatia cu tot ce trebuie (cazare, restaurant, diverse facilitati, etc).
deci, eu consider ca nu putem "pandi" zapada si apoi repede sa ne organizam.... trebuie stabilit din timp cand va avea loc (cu minim 2-3 luni inainte) ca sa punem apoi la punct toate celelalte aspecte.
in legatura cu locatia, dupa ce stabilim luna (data exacta cred ca se poate "bate in cuie" dupa ce avem si locatia), vom supune forumistilor dornici sa participe mai multe variante pe care sa voteze.
Propunerile tale sunt binevenite si interesante.
trebuie, insa, sa tinem cont si de ponderea participantilor din punct de vedere al domiciliului acestora si locatia sa fie mai aproape de zona geografica de unde sunt majoritatea participantilor.
de aceea un chestionar cu 3-4 locatii divers "imprastiate" pe zona centrala a tarii va fi binevenit si raspunsurile relevante, zic eu.